Friday, December 4, 2009

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments



-New
-Size 12-18 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage
(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 20 ONLY.....

SOLD









Wednesday, December 2, 2009

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments




-New
-Size 18-24 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage

(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 20 ONLY.....

SOLD

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments


-New
-Size 12-18 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage

(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 20 ONLY.....
SOLD

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments





-New
-Size 6-12 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage

(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 20 ONLY.....



SOLD TO PN MARIA - KL

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments





-New
-Size 3-6 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage

(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 15 ONLY.....

AVAILABLE

CuTe BaBy GAP RoMpEr

0 comments



-New
- Size 0-3 months
-Original Branded Item
-Material-100% Cotton
-Add RM 4 postage

(Very Cute for ur Love One...GRAB NOW)
RM 15 ONLY.....
Sold

Thursday, September 3, 2009

Kids Shoes

0 comments
SeMpENA HaRi RaYa...KaMi BaWaKan KaSuT RaYa DeNgAn HaRgA RuNtUh!!!!!
TuNggU Apa LaGi...GrAb ThiS ItEm FoR YoUr LuvE Cute KiDs..








*Branded International product.
*Good quality
*Imported directly from Vietnam, Indonesia, China, Korea.

Price = East Malaysia =
RM40, West Malaysia = RM35
Shipping cost :
RM9 outside penang








Wednesday, September 2, 2009

Kids Apparel

0 comments
SeMpENA HaRi RaYa...KaMi BaWaKan BaJu RaYa DeNgAn HaRgA RuNtUh!!!!!
TuNggU Apa LaGi...GrAb ThiS ItEm FoR YoUr LuvE Cute KiDs..













*Branded International product.
*Good quality
*Imported directly from Vietnam, Indonesia, China, Korea.

Price = East Malaysia =
RM40, West Malaysia = RM35
Shipping cost :
RM9 outside penang

Monday, August 31, 2009

PERFUME ONEDROP RM 10 JE... !!MURAH!!

0 comments
ONEDROPPERFUMES murah RM 10 je SALE !!!!! SALE!!! HARGA RUNTUH SEMPENA RAYA BUAT PENGGEMAR WANGIAN .....RM 10 SEBOTOL TERMASUK POSTAGE!!! PILIH YANG MANA ANDA GEMAR.. JOM PILIH!!! TAK RUGI ..

*KALAU 2 BOTOL PROMOSI BERGANDA RM15 JER (TERMASUK POSTAGE). PILIHAN DI TANGAN ANDA.

**SEKOTAK RM38 (TIDAK TERMASUK POSTAGE)**

Set 1 for WOMEN

  1. CD1A Inspired by Escape, Calvin Klein
  2. CD1B Inspired by Romance LPV, Ralph Lauren
  3. CD1C Inspired by Pleasure, Estee Lauder
  4. CD1D Inspired by Jennifer, Jennifer Lopez
  5. CD1E Inspired by For Her, Narciso Rodrigues
  6. CD1F Inspired by Baby Doll, Yves Saint Lauren
  7. CD1G Inspired by Cool Water for Women, Davidoff
  8. CD1H Inspired by Apple Blossom, Body Shop

Set 2 for WOMEN

  1. CD2A Inspired by Tresor, Lancome
  2. CD2B Inspired by Envy, Gucci
  3. CD2C Inspired by Heaven, One Drop Perfumes
  4. CD2D Inspired by Eternity for Women, Calvin Klein
  5. CD2E Inspired by Gloria, Cacharel ~~~ SOLD 2---->>>intanJB
  6. CD2F Inspired by Miracle, Lancome
  7. CD2G Inspired by J'adore, Dior
  8. CD2H Inspired by Intense, Hugo Boss







Set 3 for MEN

  1. CD3A Inspired by Blue Jeans, Versace
  2. CD3B Inspired by CK One, Calvin Klein
  3. CD3C Inspired by Eternity, Calvin Klein
  4. CD3D Inspired by Polo Sport, Ralph Lauren
  5. CD3E Inspired by Acqua di Gio, Calvin Klein
  6. CD3F Inspired by Issey Miyaki, Issey Miyaki
  7. CD3G Inspired by Hugo Men, Hugo Boss
  8. CD3H Inspired by Pour Homme, Paco Rabbane

*UNTUK WANGIAN CELEBRITIES RM45 SEKOTAK*
(TAK TERMASUK POSTAGE)



MEN Celebrities' Special

  1. CM1 Inspired by Instinct, David Beckham ~~~ SOLD 2---->>>Din Kedah
  2. CM2 Inspired by Unforgivable, Sean John ~~~ SOLD 2---->>>Man Pg
  3. CM3 Inspired by True Star, Enrique Iglesias
  4. CM4 Inspired by Jordan, Michael Jordan
  5. CM5 Inspired by Adventure, Ewan McGregor
  6. CM6 Inspired by Life, Adre Agassi
  7. CM7 Inspired by Blue Seduction, Antonio Banderas
  8. CM8 Inspired by He, Usher

WOMEN Celebrities' Special

  1. CW1 Inspired by M, Mariah Carey ~~~ SOLD 2---->>>Yati Pg
  2. CW2 Inspired by Lovely, Sarah Jessica Parker
  3. CW3 Inspired by Curious, Britney Spears
  4. CW4 Inspired by Kate, Kate Moss
  5. CW5 Inspired by Show Time, Kylie Minoque
  6. CW6 Inspired by Paris Hilton, Paris Hilton
  7. CW7 Inspired by Black Pearl, Elizabeth Taylor
  8. CW8 Inspired by Glow, Jennifer Lopez



Saturday, August 22, 2009

JOM Tak Nak Merokok

0 comments
E-book ni penting bagi sesapa yang nak quit smoking!! Emmm Hubby mmg la x suka tapi demi kesejahteraan family kita kena bijak psycho hubby yang smoking ni apatah lagi yang heavy smoker ala sekotak dunhill sehari kira heavy tu.. So, kwn2 suma try la ek suruh hubby quit smoking. bukan pe kesian la kat anak2 n kat diri sendiri

PERTOLONGAN CEMAS PENTING DI RUMAH

0 comments
emmm...baru2 ni sy terlibat dengan kursus first aid at home dengan PBSM.. mmg penting sangat first aid ni di rumah. Terutama jika kita ada anak kecil. Apa yang penting jika berlaku kemalangan di rumah, jangan panik, cuba bertenang dan ikut panduan pertolongan cemas. Ni saya sertakan link ke web tu. Mesti ada di setiap rumah.

Sunday, August 2, 2009

Cooler Beg Set Untuk Di Jual...Tommee Tippee

0 comments


Saya ada 1 cooler beg set brand Tommee Tippee (termasuk 1 ice pack, 1 bottle carrier & 2 milk storge) nk jual ngan harga RM80 termasuk postage.Masih baru (new). Nak jual coz ini hadiah dari member & skrg pun dh ada cooler beg.So..sapa2 yg berminat leh la sms saya 012-4369692 / 012-4038422..Cepat..Ada satu jer..

AVAILABLE

Saturday, August 1, 2009

Koleksi Majalah EH

0 comments



Hanya untuk Peminat MAJALAH.....
Kepada sesapa yg berminat mendapatkan koleksi majalah EH terpakai..disini saya ada menjual koleksi bahan bacaan saya yg terperuk dh lama tue..Harga RM3 jer senaskah..murah la tue..Berminat..sila sms saya di 012-4369693.

MaSiH AdA BaNyAk LaGi...So...OrDeR La SaTu!!!

SOLD ...AINI
SOLD ...MAS
SOLD....JUN

Thursday, July 30, 2009

0 comments
Web Hosting

Tuesday, July 14, 2009

Upload Pic Dgn Baby masing2... The Best n Precious Moment 2gether...

0 comments
Em...kwan2 upload la pic u all dgn baby masing2..mst cute n memorable kan...kongsi la ceghita masing2 lawak ke apake

Sunday, July 12, 2009

BiSneSS ToPup

0 comments
Em..aku ni rajin reload tapi selalu ja abih kedit malam2.. dah tu mula la kelam kabut start keta p kedai apek nak toopup. nak Harapkan hubby,dia kadng2 ada hal lain.. Nasib baik la ada bestfren aku ni promote cara mudah nk topup..guna hanset sendiri..xpayah lagi aku melilau cari kedai topup..dah tu aku dapat beli dengan harga murah siap dapat point lagi tukar jadi topup jgk.. BerBaloi-Baloi..hehehe. klik je kalau nak tau lebih lanjut ni utk kemudahan kita jgk.. Klik SINI
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

MURAH !!!! TUDUNG BAWAL BERLIAN

0 comments
Tudung bawal No.1 Jepun serta berlian OKTANT & SWAROVSKI
KLIK SINI

Masih tak pasti...

0 comments
Anakku baru usia sebulan lebih.. kami nak cari stroller untuk anakku. Tiap kali ada yg berkenan mesti hubby plak tak setuju. Katanya nak yg terbaeekk untuk anak kesayangannya tu la. Aku ni bukan apa tak sabar dah nak bawak baby miq jalan-jalan. Tngk keindahan dunia. Dah banyak yg aku dah survey...dari supermaarket sampailah ke dalam internet..last last rambang mata n xtau nak piley yg mana. ada ke sapa2 yg nk bagi cadangan?? Elok sangatlah tu.. Sangat2lah diterima.. hehehe

1st time jadi blogger

0 comments
Em.. bru ja siapkan blog ni.. sehari suntuk jugaklah membuatnya..terkial-kial jugak mulanya tapi dengan usaha "gigih" ini (perasan skit) siap jgklah blog nie ha..

Saturday, July 11, 2009

0 comments