Thursday, July 30, 2009

0 comments
Web Hosting

Tuesday, July 14, 2009

Upload Pic Dgn Baby masing2... The Best n Precious Moment 2gether...

0 comments
Em...kwan2 upload la pic u all dgn baby masing2..mst cute n memorable kan...kongsi la ceghita masing2 lawak ke apake

Sunday, July 12, 2009

BiSneSS ToPup

0 comments
Em..aku ni rajin reload tapi selalu ja abih kedit malam2.. dah tu mula la kelam kabut start keta p kedai apek nak toopup. nak Harapkan hubby,dia kadng2 ada hal lain.. Nasib baik la ada bestfren aku ni promote cara mudah nk topup..guna hanset sendiri..xpayah lagi aku melilau cari kedai topup..dah tu aku dapat beli dengan harga murah siap dapat point lagi tukar jadi topup jgk.. BerBaloi-Baloi..hehehe. klik je kalau nak tau lebih lanjut ni utk kemudahan kita jgk.. Klik SINI
Program SMS Prepaid Terunggul Dari MYeCASH

MURAH !!!! TUDUNG BAWAL BERLIAN

0 comments
Tudung bawal No.1 Jepun serta berlian OKTANT & SWAROVSKI
KLIK SINI

Masih tak pasti...

0 comments
Anakku baru usia sebulan lebih.. kami nak cari stroller untuk anakku. Tiap kali ada yg berkenan mesti hubby plak tak setuju. Katanya nak yg terbaeekk untuk anak kesayangannya tu la. Aku ni bukan apa tak sabar dah nak bawak baby miq jalan-jalan. Tngk keindahan dunia. Dah banyak yg aku dah survey...dari supermaarket sampailah ke dalam internet..last last rambang mata n xtau nak piley yg mana. ada ke sapa2 yg nk bagi cadangan?? Elok sangatlah tu.. Sangat2lah diterima.. hehehe

1st time jadi blogger

0 comments
Em.. bru ja siapkan blog ni.. sehari suntuk jugaklah membuatnya..terkial-kial jugak mulanya tapi dengan usaha "gigih" ini (perasan skit) siap jgklah blog nie ha..

Saturday, July 11, 2009

0 comments