Sunday, July 12, 2009

Masih tak pasti...


Anakku baru usia sebulan lebih.. kami nak cari stroller untuk anakku. Tiap kali ada yg berkenan mesti hubby plak tak setuju. Katanya nak yg terbaeekk untuk anak kesayangannya tu la. Aku ni bukan apa tak sabar dah nak bawak baby miq jalan-jalan. Tngk keindahan dunia. Dah banyak yg aku dah survey...dari supermaarket sampailah ke dalam internet..last last rambang mata n xtau nak piley yg mana. ada ke sapa2 yg nk bagi cadangan?? Elok sangatlah tu.. Sangat2lah diterima.. hehehe

0 comments on "Masih tak pasti..."

Post a Comment